Internet marketing of online marketing is het vermarkten van diensten en producten via het internet. Internet marketing wordt tegenwoordig vaak ingezet via sociale media kanalen als facebook, twitter en pinterest om de diensten en producten die men aanbiedt te promoten. Daarnaast kan linkbuilding ook als online marketing worden gezien omdat linkbuilden zorgt voor meer promotie van de website zowel in de zoekmachines als aan direct verkeer.

In tegenstelling tot gewone marketing kan internet marketing vaak met een kleine investering gerealiseerd worden. Daarnaast is het online veel gemakkelijker om de juiste doelgroep te vinden, je kunt veel gerichter “adverteren”. Elke website heeft vaak een eigen doelgroep dus is het makkelijk om advertentie kanalen te vinden en websites waar je wel een backlink zou willen realiseren.

SEOKing heeft voor u en uw website de ideale partners voor het creëren van een goede online marketing strategie. Creato media en De Linkbuilder kunnen voor u zorgen dat de linkbuilding uit handen wordt genomen voor een klein bedrag per maand. Zij zorgen voor topposities in Google en kunnen buigen op een brok aan ervaring. Voor SEOKing hebben zij onder andere topposities geregeld op belangrijke zoekwoorden als “seo” en “seoblog”