Linkbuilding is de manier om hoger te komen in Google! En hoger in Google betekend automatisch meer bezoekers. Het is iets wat de meeste lezers van ons blog wel al weten maar helaas blijkt het lang niet altijd toegepast te worden. Toch is linkbuilding anno 2012 onmisbaar om een succesvolle website te hebben en goed te scoren op de zoekwoorden die uw klanten invoeren.

Wij hebben een poll gehouden op meerdere websites en de top 3 uit de meer dan 700 antwoorden op “waarom doet u niet (genoeg) aan linkbuilding?” is het volgende.

NR1:      – Geen tijd, druk met andere werkzaamheden in het bedrijf.

NR2:      – Geen zin, het is te tijdrovend en te lastig om goed te linkbuilden

NR3:      – Geen of te weinig kennis over het onderwerp en hoe kwalitatieve links aan te leggen.

Linkbuilding is het zorgen voor relevante inkomende links op uw website. Google en andere zoekmachines gebruiken deze inkomende links op te bepalen wat uw positie wordt ten opzichte van andere websites

SEOKing werkt samen met een aantal partijen die ook voor u de linkbuilding goed kunnen verzorgen. Deze partijen Creato Media en De Linkbuilder hebben ook voor SEOKing de linkbuilding verzorgd en dat heeft er voor gezorgd dat de site op verschillende voor ons belangrijke termen (o.a. seo, seoblog) goed scoort in Google.