Het is bij ons van SEO King naast seo advies en linkbuilding ook mogelijk om een website te laten maken met een webdesign voor uw branche. Wij maken websites in WordPress zodat deze door u zelf ook vrij makkelijk zelf te onderhouden is. Veel webdesigners maken de mooiste websites en gebruiken daarvoor hele mooie ontwerpen maar vaak ontbreekt het aan kennis op SEO gebied. Uw website zal dan niet of nauwelijks gevonden worden door uw potentiële klanten waardoor u omzet kansen laat liggen. Wij zorgen ervoor dat uw website volledig geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines waardoor u meteen al een goede start heeft.

Onze werkwijze voor een nieuw website:

  • In overleg met u  bepalen we samen wat voor u de belangrijkste keywords (zoekwoorden) zijn waar u op gevonden wilt worden en waar mensen ook op zoeken in uw branche.
  • Daarna bepalen we samen wat het belangrijkste zoekwoord is en wat de extra keywords zijn, aan de hand hiervan bepalen we welke zoekwoorden er op de homepagina komen en welke op de extra pagina’s.
  • Nu is het voor ons tijd om aan de hand van uw wensen een mooi en passend webdesign te maken voor uw bedrijf.
  • De teksten kunt u zelf schrijven of wij kunnen het voor u doen. U dient dan wel zelf de informatie over het bedrijf aan te leveren. Als u het zelf wilt doen geven we u uiteraard wel wat SEO tips.
  • Tijdens de bouw van de website houden we nauw contact met u zodat de website voldoet aan uw wensen, na oplevering heeft u nog steeds de mogelijkheid om aanpassingen door te laten voeren door ons.

De kosten voor een nieuwe website

De kosten voor een nieuwe website kunnen sterk afhangen van de wensen die u zelf heeft. Een vrij eenvoudige website met in totaal 10 pagina’s die goed geïndexeerd zal worden in de zoekmachines kunnen wij voor u maken vanaf €599. Een zeer uitgebreide website met meer dan 10 pagina’s, waaronder diverse landingspagina’s,  functionaliteiten en uitgebreide teksten die goed geïndexeerd zal worden in de zoekmachines kunnen wij voor u maken vanaf €1499. Het is geheel afhankelijk van uw wensen en de hoeveelheid werk voor ons. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen door het offerte formulier zo goed en volledig mogelijk in te vullen. Wij sturen u dan binnen 3 werkdagen netjes een offerte terug. Of neem direct contact op.