Website Hosting

Website Hosting

Website hosting is nodig om uw website op het internet te krijgen en te kunnen zien. Samen met een domeinnaam vormen ze de belangrijkste factoren voor een website. Uw website moet opgeslagen worden op een server of computer die altijd verbinding heeft met het internet. Je hebt daar dus een speciale ruimte voor nodig afhankelijk van de grote van jouw website.

Website hosting is dus eigenlijk het verhuren van deze ruimte waarin jouw website wordt geplaatst. Bij de keuze voor webhosting moet u dus goed rekening houden met de hoeveelheid ruimte die uw nodig heeft. Daarnaast zijn de hoeveelheid dataverkeer, de uptime en databases belangrijke factoren om rekening mee te houden.

Er zijn tegenwoordig zeer veel bedrijven in de markt die webhosting aanbieden en de verschillen zijn voor het grootste deel minimaal. Er zijn natuurlijk altijd enkele uitschieters in prijs en/of service maar over het algemeen zijn deze hosting partijen vrijwel gelijk aan elkaar.

Wat maakt het verschil in hosting?

Wat voor mij persoonlijk het verschil heeft gemaakt voor het kiezen van website hosting is dat er mogelijkheden zijn om contact op te nemen met een bedrijf die hosting aanbiedt. Zeker als je zelf aan de slag gaat met websites maken en je nog niet zoveel kennis hebt van domeinnamen vastleggen, databases aanmaken of installaties uitvoeren dan is het zeer prettig als je contact kunt opnemen met je hostingprovider en het liefst telefonisch.

Ik ga je daarom drie hosting bedrijven en een webshop bedrijf aanraden waarvan drie in Nederland en 1 in Amerika waarmee wij zelf al een tijd lang mee werken en die volledig aan onze verwachtingen voldoen.

  • Yourhosting (Nederland)
  • Nethosting (Nederland)
  • Hostgator (Amerika)
  • SeoShop (Webshop bedrijf in nederland)

Voor alle 4 de bedrijven geldt dat ze een prima service bieden, goed bereikbaar en zeer scherpe prijzen hanteren. Met alle 4 hebben we goede ervaringen en daarom kan ik ze met volle vertrouwen aanraden.

Webhosting uitgelicht

Website hosting bij Yourhosting:

Webhosting bij yourhostingYourhosting is een prima partij om je domeinnaam en hosting vast te leggen. De prijzen die ze hanteren zijn zeer schappelijk en ook voor de grote hostingpakketten hebben ze prima mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om reseller pakketten af te nemen waar je vele websites kunt hosten en die je ook goed voor je eigen klanten kunt gebruiken. Je kunt hier vrijwel alle domein extensies vastleggen die je nodig hebt.

Yourhosting heeft een zeer goede service, waarbij voor mij de bereikbaarheid van de klantenservice of technische vragen per telefoon de doorslag heeft gegeven om webhosting bij ze af te nemen. Ook kunnen zij bepaalde werkzaamheden voor je uit handen nemen zoals bijvoorbeeld het overzetten van een website of het verhuizen van een domeinnaam.

Is Yourhosting ook wel iets voor jou, klik op de link: Registreer nu een .nl-domeinnaam voor € 1,-

 

Website hosting bij Nethosting:

Hosting bij NethostingNethosting is een goede hostingpartij waar je gerust je domeinnamen en websites kunt onderbrengen. Ze staan bekend om hun duidelijke communicatie over de prijzen van de verschillende pakketten. Ook bij Nethosting is het mogelijk om de meeste domein extensies vast te leggen.

Bij ons vindt u geen addertjes onder het gras. Onze prijzen zijn inclusief BTW, inclusief domein naam, inclusief setup kosten en inclusief vele extra’s. De prijs die wij u geven, is daarom ook de uiteindelijke prijs die u betaald.”

Nethosting is ook zeer goed telefonisch bereikbaar waarbij ze samen met Yourhosting in het voordeel zijn ten opzichte van bedrijven zonder telefonisch contact. Kortom een zeer betrouwbare partner voor hosting.

Voor meer informatie kijk je op Nethosting.ws! Startende WebHosting Bedrijven Beginnen Hier!

 

 

Hosting bij Hostgator:

Webhosting bij HostgatorOnze favoriet van deze hostingbedrijven is Hostgator. Hostgator heeft een 24/7 online chat service waarbij je altijd je vragen kunt stellen. Daarnaast zijn we zeer enthousiast over de snelheid van onze websites die bij deze hostingpartij ondergebracht zijn.

Hostgator heeft echter wel als nadeel dat het alleen maar Engelstalig is via de chat en dat je er geen .nl domeinnamen kunt vastleggen. Wil je echter een .com of .net domeinnaam vastleggen met hosting dan is Hostgator zeker een aanrader.

Kijk voor meer informatie op Hostgator.com!

 

Webwinkel hosting bij Seoshop:

Wil jij graag je eigen webshop of webwinkel beginnen en wil je daar snel en makkelijk mee geholpen worden dan kan ik je uit persoonlijke ervaring SeoShop aanraden. Seoshop biedt de mogelijkheden van een complete webshop met domeinnaam en hosting in 1. Je hebt geen extra kosten, die zitten volledig in de maandelijkse kosten verwerkt.

Je kunt nu een gratis demo van 14 dagen starten en zelf ontdekken hoe makkelijk je je eigen webwinkel opzet en met een admin die begrijpelijk is voor iedereen.

Test het nu zelf bij SeoShop.nl! Direct Webshop Starten?